Vytvorte si rukavice s vlastným dizajnom!

BLOG01

Vitajte vo svete personalizovaných rukavíc, kde vaša kreativita nemá hraníc! Predstavujeme vám jedinečnú ponuku, ktorá vám umožní premeniť obyčajné rukavice na výnimočný doplnok, ktorý dokonale vyjadruje váš štýl a osobnosť. Či už ste športovec, fanúšik určitého tímu, alebo jednoducho milovník originálnych vecí, naše personalizované rukavice sú presne to, čo potrebujete.

Prečo si vybrať personalizované rukavice?

1. Jedinečnosť: Váš nápad, váš štýl! Na rukavice si môžete nechať potlačiť vaše meno, prezývku, obrázok alebo logo vášho obľúbeného klubu. Každý pár rukavíc tak bude unikátny a dokonale odzrkadlí vašu osobnosť.

2. Jednoduchá objednávka: Do poznámky v objednávke nám jednoducho napíšte, ako chcete, aby vaše rukavice vyzerali. Napríklad, "na pravú rukavicu "Tomáš", na ľavú číslo "44", a vyberte si farbu potlače. Ak máte záujem o obrázok alebo logo, pošlite nám fotku na e-mail ttgloves@gmail.com.

3. Kvalita a starostlivosť: Naše rukavice sú nielen štýlové, ale aj vyrobené z kvalitných materiálov, aby vydržali náročné používanie. S láskou a starostlivosťou vytvárame každý pár, aby splnil vaše očakávania.

Dôležité informácie

Doba dodania: Upozorňujeme, že personalizácia môže predĺžiť dobu dodania o 1-3 pracovné dni.
Platba a výmena: Vzhľadom na zákazkovú povahu produkcie nie je možné rukavice platiť na dobierku, ani ich vymeniť za iný tovar.

Nečakajte a vyjadrite svoju osobnosť pomocou našich personalizovaných rukavíc. Objednajte si ešte dnes a staňte sa hrdým nositeľom niečoho skutočne originálneho!

ttgloves